Go kväll....

Då var det onskväll då.. Långt mellan gångerna jag skriver nu..  Pluggar å pluggar å pluggar igen!   Haft en liten snabbförkylning på besök.. Blir nån fika ibland med min väninnor:) Förra veckan fikade jag med Karin, Kicki å lilla Freja..  var å hälsa på mormor förra ons, gjorde ett scrapkort till henne.. Lägger in det.. Sen har jag inte tordas hälsat på mormor eftersom jag bidde förkyld å hon är väldigt motaglig nu.. Ska hälsa på mormor imorgon:) Idag var jag å 2 av mina kurskamrater  Alina å Isabelle å tog en fika, bidde glass, mums, efter "skolan" . Jag har varit ute å gått bl.a med Karin, långpromenad. Grymt skönt.. Blir såå mycke piggare:) Har hälsat på Åsa med familj å  Anna å Syster yster under veckan som gått.. Imorn har vi eget arbeta då ska jag å tre kurskamrater träffas hos marie å fixa å dona med ett projektarbete..

 

Tiskväll..

Nu är jag väldigt trött på ögonen, ska snart krypa ner i sängen å så kolla på "Brothers & Sisters"
I lördags så var jag på förfest hos Karin.. Lägger in bilder.. Det var jättetrevligt, sen var det även jätteskoj på "hottan" oxå. En grymt bra kväll...

På sön var jag å hälsa på mormor en liten sväng å på kvällen var Karin å jag ute och gick i en timme, det var grymt skönt...
Å så gjorde jag ett kort till mamma å pappa för att dom finns å alltid ställer upp.. Ni är bäst..
Igår hade vi en "eget arbete" dag, var ändå till västerås där jag å 2 till kurskollegor donade med ett projektarbete å idag har jag varit på utbildningen hela dan, sen hälsa jag på mormor en liten sväng..

Men som sagt nu måste jag gå å bädda ner mig i sängen..


Lördag..

Vakna kl.7 i morse! När jag får sova ut då går det inte, men rätt så skönt ändå å fått nått gjort när jag är ledig..
Åkte å handla lite nödvändigt mat, städa lite, gjorde lite scrapbooking. Fick mess från min kompis Malin om vi skulle ta en fika så det gjorde vi, nere på stan:) sen träffa jat mamma efter det å vi gick å åt mat, sen var vi in på Lindex en sväng.. Nu ska jag snart göra mig iordning för ikväll blir det utgång på hotellet med bl.a min kpmpis Karin, ska bli skoj..

Igår åkte jag hem till mina föräldrar för pappa hade lagat min bil å jag hade fått lånat hans bil medans.. Ååå han hade både tvättat den, besiktat den å en annan jättestor grej.. Så mina föräldrar är världens, bästa underbaraste.

Annandag påsk..

Ja, då var det väldigt längesen jag skrev igen.. Har inte varit så mycke uppåt på sista tiden å så är det grymt mycke på utbildningen.
Det var meningen att jag skulle åka å gratta min väninna, Anna, som fyllde 40år förra lör 4April.  (Lägger in en bild på kortet jag gjorde till Anna) Nu bidde det inte så.. Jag var på lassaretet hela dan. Skulle ringa å prata med min kära mormor på morgon, fivk inte nå svar så jag fick en jättekonstig känsla, kände på mig att det hänt henne nått å så var det..  Hon har fått en stroke, jag försöker å hälsa på mormor  så ofta jag kan, mamma var dit igår å tyckte att mormor verka lite piggare:) Vi får ta en dag i taget.. Jag älskar dig mormor!
Så jag har varit väldigt nere sen det hände..
Nu är det sista dan på ledigheten, ska åka till mina föräldrar en sväng, måste sätta på sommardäcken.! Å såå har jag jättemycke läxa å läsa..
Det har iaf varit kanonväder de sista dagarna, få se om solen orkar fram idag oxå, nu är det bara dimma en så länge..
RSS 2.0