Fredkväll..

Idag har jag varit å solat.. Fikat med Karin på stan, nämde att jag skulle ta en tripp till Avesta, så Karin hängde oxå med.. Sen gick jag ut å gick en sväng, när jag hade kommit hem igen.. Åkte till syrran med en kasse kläder å hämtade ett nytt paket med scrapbooking.. Såå det känns som jag har hunnit medlite grann idag..
Nu sitter jag å väntar på vem som åker ur "Let´s dance", sen ska jag nog gå å sova.. Är rätt så trött faktiskt..


Scrapbooking!

Lite scrapbooking kort jag gjort...

Tors!

Igår var jag å fikade med Kicki å hennes dotter Freja..  Var ut å gick en sväng å så, sen träffade jag mamma på Lindex..
Idag ska jag åka å hälsa på mina föräldrar å mormor. Mormor bor granne med mamma å pappa, så det är ju nära å bra..

Tänkte även göra lite scrapbooking.. Lägger kanske in lite bilder sen.

Säljarutbildning..

Idag har jag varit till V-ås på intervju angående en säljarutbildning.. Jag kom in å ska gå den.. Yes.. Den ska förhoppningsvis leda till jobb när den är klar till sommar´n :)

Sen gick jag lite på stan innan jag åkte hem.. Nu i em har jag tvättat å nu ska jag nog bara softa ikväll..

Månkväll..

Nu har Tina å Åsa å kottarna åkt hem.. Det blir så tyst å ensamt på en gång.. alltid trevligt å få besök av sina goa vänner.. lite bilder från idag å när vi var å gratta Åsa för nga veckor sen..
an


Ny vecka igen..

Då var det mån då.. har varit å vaccinerat min misse idag.. "Usch, va  jag var sur på dig, matte, ville inte alls ut å åka i den där buren!" Men det gick så bra så å så fort.. Nu ska jag ta å städa, för i em kommer 2 av mina bästa vänner å hälsar på med sina små kottar. Ska försöka ta lite bilder..

I lör skulle jag ha varit väg på en tillställning, men det var sånt dåligt väglag.. Så jag ringde en väninna så vi gick ut på hotellet istället å det var faktiskt jätteskoj.

Jag skriver mer ikväll...

Fredag igen..

Då var det helg igen då..

Igår var jag å hälsade på Amanda å lille Oskar.. Han blev 3 veckor igår å det var första gången jag träffade honom.. Alltså, gud vilken sötnos.. Så fin å söt å snäll.. Det är synd att det är en liten bit mellan oss.. Ca 14 mil tror jag, skulle vilja hälsa på oftare, en snart är det vår:) då går allt lite lättare.. Vi gick ut å tog en "liten" promenad  med Oskar på ca 1timme.. Skönt å röra på sig..Oskar påklädd för en promenad..

Mamma Amanda & Oskar.

Idag har mamma, syrran å hennes 2 små minsta barn, Ronja å Jack varit å hälsat på.. Lite senare idag ska jag gå ut å gå i det jättefina vädret..


Tisdag..

Såå fort veckorna går.. Nu är det en vecka sen jag skrev ngt! Har varit lite myvket motgångar så jag har varit rätt så nere.. Så förhoppningsvis kan det bara bli bättre NU!..

Igår bytte jag lgardiner å kuddar å ljus å så i vardagsrummet.. Har alltid haft antingen cerist eller vinrött eller brunt/guld typ.. Nu har jag en helt annan förg.. Turkost.. Gardinerna blev liiite för blommiga, men det får duga ett litet tag.. Cosmos trivs i

Trött...

Igår jobbade jag mellan kl.10-20. Inventerade.. å så började jag kl.7 i morse. Jobbade till 12 aen hem å åt lite.. Prata med en väninna å så blev det att vi bestämde å ta en tripp till IKEA, med hennes son, Joel,  på nga mån å hennes dotter Ida på snart 2 år.. Det var en trevlig tripp.. Sen har jag tvättat ikväll så är jag rätt såå trött, etersom det blev tidigt i morse..  Nu ska jag softa framför tv.n ..

Fredag igen!

Så var det fredag igen då å helg..  Tänk att dagarna går så fort fast jag ej har ngt jobb..
Igår fika jag med en kompis å idag har jag hälsat på mamma å pappa å nu i em har jag suttit å gjort lite scrapbooking.. Det är grymt skoj, men jag får så himskans ont i axlarna å nacken.. Skulle behöva lite massage,,

Imorrn ska jag vara barnvakt till syrrans son, Jack som är en go en på 6 år. Tänkte gå ner på stan å ta en liten fika med honom sen ska vi titta på melodifestivalen på kvällen:) Han ska även sova över hos mig..

Tisdag..

I morse var jag å sola, såå skönt...  Ska snart åka å gratta en kompis som fyller år... Nu sitter jag mest å softar framför datorn..

Måndag..

Då har nästan den här dan gått oxå.. Idag var jag å hälsa på syrran en sväng.. Lånade "mamma mia" filmen av henne. jag har sett filmen på bio, men en sån film man kan se igen.. Så titta på den i em.. Sökt lite jobb.. Sen har det inte hänt så mycke mer..

Söndag..

Då var det sista dan på den här veckan då.. Såå fort veckorna apringer iväg..

I fredags var jag ju på bio.. "Australia" med Nicole kidman.. Den var så jättebra.. Å han som hade huvudrollen var grymt snygg å vila ögonen på:)

Igår jobba jag på Lindex, sen blev det en lugn hemmakväll.. Var rätt så trött.. Fast var samtidigt lite festasugen, men men..

RSS 2.0