Äääntligen kom sommaren:).....

...lagomt när midsommar var över, men nu är det underbart.. Ja, sen sist så har jag tagit examen i "Examinerad säljare" skönt, men våran lärare ska ändå ha raporter varje mån fram till sept.. Hmmmm:(
På midsommaraftonen åkte jag till Rättvik å hälsade på min syster å delar av hennes familj, dom hade hyrt stuga där:) det var jättetrevligt.. Det slutade regna lagomt till vi skulle cykla upp till gammelgården för Majstångsresning..

På lör hade Karin å jag pratat om att ev. kolla läget i Hebyparken på kvällen, men fick ett mess att hon inte skulle orka, men jag kände inte heller så mycket för det, så jag trodde det skulle bli en hemmakväll.. Icke:) Precis när jag satt mig på balkongen i solen ringde Cattis, hon var på väg till nått ställe i urskogen i närheten av typ Sandviken, Storvik.. Highlights skulle spela där.. Så hon fråga om jag skulle följa med.. såå jälkar vad snabb jag var å göra mig iordning, tog typ 30 min.. Det var väldigt myggit å som sagt i skogen (ingestans, nånstans) men det var faktiskt jättetrevligt. Ibland blir det mycke roligare när man inte har planerat det, utan bara helt appropå.. Kom hem kl.6 på morgonkvisten.. Såå lite sömn blev det.. För på sön åkte jag hem till min föräldrar, mamma å jag tog bl.a en cykeltur i nästan 2 tim, med lite fika i naturen:) Var å hälsade på mormor i lör.. Det går framåt för varje gång:)

I mån var jag å hälsa på Isabelle, Alina kom oxå dit.. Var trevligt.. Nyfunna vänner sen utbildningen:) I tis åkte jag å hälsade på i Svärdsjö.. Amanda, Kimmen å så lille grymt goa söta Oscar.. Snart 5 mån.. Fast Oscar knappt sov nått så var han ändå på strålande humör.. Ska lägga in lite bilder sen.. Min dator är lite strulig nu:( det var en jättetrevlig vistelse.. Egentligen är det inte så långt, tar ca 1 tim å 30 min, men ändå blir det långt mellan ggr:(


Igår åkte jag hem till mina föräldrar å solade lite.. Kolla jobb.. Gick ut å gick en sväng.. Tvättade på jag  kvällen.. Nu på morgon (tors) har jag bakat en sockerkaka, mamma, syrran, Ronja Jack å jag ska se om mormor orkar åka ut en tur i rullstolen å ta en liten picknik i parken.. Hon hade varit ut en sväng i lör å tyckte det var jätteskönt.. Skönt å få se nå annat en lasarettets väggar..
Sen ikväll ska jag åka en sväng till Enköping.. Säga hej till killarna i Barbados:)


ååå det bara fortsätter att regna:(

Ja, inte mycke gjort idag.. Skulle gå ut å gå i morse, men fick se regnet bara vräkte ner så jag städa lite istället.. Sen har jag nyss varit med mamma å pappa å hälsat på syrran..

Detta är nga scrapkort jag gjort..
Fre 12 Juni... å regnet bara öser ner:(

Idag blev jag klar som "Examinerad säljare" efter 3 intensiva mån.. Tänk om det hade kunnit varit riuktigt sommarväder istället för höstväder.. Då hade jag hängt med ut ikväll med nga av  mina säljarvänner, vi var å åt tillsamman innan jag åkte hem.. Jag får ta partykvällen en annan dag:)  Har nyss varit å hälsat på mormor som gör framsteg för varje gång vi är dit å hälsar på.. Kämpa på mormor:) Just ja, förra fre tog min käre systerson studenten, kan inte riktigt fatta att han är stor nu.. Å minstingarna Jack å Ronja hade skolavslutning igår, tyvärr kunde jag inte vara med på det:(

Nu ska jag tända lite ljus å krypa upp i soffan under en filt framför tv:n..

Okej, då försöker jag igen....

Hade skrivit ner en del för nån vecka sen å så sluta datorn funka på nått vis, så allt bara försvann så jag orka inte skriva om..

Ja, det har väl hänt lite smått å gott.. Har varit på 3 veckors praktik. Min kära syster fyllde 40 år 22 Maj å hade en stor fest, jättetrevligt.. Fast mamma, pappa å jag tillbringade hela natten på akuten i Upssala. Pappa mådde inge bra senare på kvällen, (han hade inte druckit nått) så ambulansen kom å hämta honom å jag å mamma kom åkandes efter, jag var oxå nykter som tur var.. Han mår bra nu igen:) Han kom hem redabn på lörem.. Han har iaf fått en riktig genomgång med prover nu.. Gjorde ett scrapbookingalbum till syrran..


Nu är det 2 veckor kvar på säljutbildningen.. Fick tillbaka tentan i mån, jag hade VG, å det var närmare MVG än G.. Känns bra eftersom jag aldrig varit nått läshuvud.. Så nu är det bara å börja plugga igen.. Andra å sista tentan på mån..

I sön firade vi Mors Dag.. Lägger in ett kort jag gjorde till mamma å till min praktikplats en annan dag..

Få se när jag hinner skriva igen.. Nu ska jag ta tag i pluggandet å så tvättar jag..

RSS 2.0