Ett tag sen...

Okej, nu var det ett tag sen jag skrev, har varit en väldigt intensiv vecka... 
I lör var jag då på förfest hos Sussie.. Jättetrevligt! Sen bidde det utgång på statt.. Barbados spelade då:) Dom är grymma.. Har saknat dom.. Halv 9 på sönmorgon kom jag i säng.. Satt å prata med killarna eftersen dom spelat klart å packat ihop.. Dom är goa.. Sov 3 timmar.. jag å Karin gick en sväng, skönt.. Sen åkte vi å grattade min svåger som hade fyllt år på lör:)
I mån började jag på min säljutbildning.. Har varit/är trött å lite seg i huvudet hela veckan.. År mycke å smälta in, inte van ju å sitta i "skolbänken" å så har det varit dåligt med kaffe på fm så nu har jag köpt en liiten termos så jag kan ta med mig kaffe, gott.. Jag tror nog att det blir bra med den här utbildningen, känns så...

Idag har jag varit å kollat på brottartävling.. Min systerson brottades.. Fortsätter imorrn.. Han vann 3 matcher så får se hur det går imorrn. MEN det är inte klokt, han har fått gått ner 9kg bara för att kunna tävla i 60kg klassen.. Det är sjukt, han hade inte mycket krafter å var alldeles likblek.. Så att han vann 3 matcher  är grymt bra.. Tänk er själva om man inte får äta nått å måste banta ner sig 9kg! då kan man inte orka så mycket.. Så hur "dom" tänker som bestämt det,  förstår jag inte...

Lägger in en liten bild på min pärm som jag samlar allt material till utb.. Har gjort en lite roligare framsida..

Party..

I onsdags var jag å fikade med  Karin på em,  usch, kommer inte ihåg vad jag gjorde på fm, tog det väl lungt kanske..
I tors var mamma å jag å åt lunch:) sen var jag bjuden till Tina på fika, trevligt.. I fre var jag såå duktig å tvättade bilen, välbehövligt, var väldigt längesen.. Efter det åkte jag hem till mina föräldrar å hälsade på. Gjorde lite scrapbooking å gick ut å gick en sväng.
Ikväll så är jag bjuden på förfest hos Sussie sen så blir det utgång på hotellet 30+. Barbados ska spela där ikväll:)
Imorrn ska vi åka å gratta min systers sambo som egentligen fyller år idag..
Nu ska jag ta mig i kragen å börja göra mig iordning inför ikväll:)


Vår vår vår:)

Vilket kanonväder det är ute..
Igår fikade jag med Malin på middagen.. Sen åkte jag till Heby, justera mina glasögon å så hälsade jag på syrran en sväng.. På kvällen tvättade jag..

Idag skulle jag gå ut å gå, men så blev jag i städartagen ist.. Städa nere i förådet, åkte med en del saker som tagit plats till returen.. Sköönt, men det finns mer kvar som måste gå igenom först.. Tänk vad man samlar på sig mycke "skit".. Sen så har jag tvättat nästan "alla" fönster i min lägenhet...
Nu ska jag snart gå ner på stan å fika med Karin.. Nu är det "bara" 4 dar kvar på min sk ledighet, men det ska faktiskt bli grymt skönt å börja på säljarutb... på mån.. Hmmm, undrar  vad det kommer att leda till för jobb.. Kan iaf bara bli bättre..

Få se om jag gör lite scrapbooking ikväll..

Längesen jag la in lite kort så det blir ett på min goa goa misse Cosmos..


Vår!!

Vilket kanonväder det är ute.. Såå skönt..
Igår var jag på min kusin Susannes 40-års firande. Det var jättetrevligt, mycke gott å äta, mums, (dricka kunde inte jag för jag var chafför) men det bjöds det oxo mycket på.. Tiden går så fort bara, när man har trevligt. Kom hem i 12 tiden igårkväll..
Idag blir det nog mest en softadag.. Varit ute å gott i det fina vädret nga ggr..

Trav!!

Jag spelar aldrig på hästar, så jag är inte så värst kunning på det.. Åsa, det var hennes små kottar jag skulle se efter igår tills pappa Peter kom hem, för Åsa skulle iväg på travresa till Romme. Nu hann  Peter hem innan Åsa åkte, men jag var där ett tag ändå. Åsa ville att jag skulle "pricka" ut en häst så skulle hon satsa 10 kr på den.. Å den VANN.. T.o.m 3 ggr pengarna.. Jätteskoj.. nu har jag inte hunnit prata med Åsa så jag vet inte hur det gick för na restan av kvällen..

Fredag den 13:e.. Huga!!!! Otur el. turdag??

Idag har mest pratat i telefon :) känns det som, hitills. Hunnit varit ute å gått en sväng.. Ätit lite  mat.. Nu ska jag snart åka till Åsa, ska vara barnvakt åt hennes små goa kottar, Ida å Joel, en liten stund tills Peter kommer hem. Imorrn ska jag på 40 årskalas. Min kusin Susanne fyller år..

Torsdag...

Igår var en fikadag:) Börja kl.9 fika med sussie på Johanssons fik på stan, vi satt till ca kvart i 12.. Träffade på min faster å hennes man där.. Gick vidare till gallerian för att träffa malin, vi skulle oxå fika, blev Johansson igen.. Vi satt å pratade till ca kvart i 2, då skulle hon börja jobba.. Gick hem å åt lite, pratade med syrran samtidigt.. Sen gick Karin, Kicki å lilla Freja ner på stan för att ta en fika.. Gissa vart?? Johanssons såklart.. Det finns fler fik, men det är lliite billigare där.. Var väl hemma i 5tiden igen.. Så man kan säga att det en fikadag hela dan:)
Idag har jag varit ute å gått en sväng, få se vad som blir resten av dag.. Ska träffa mamma en sväng efter hennes jobb..

Helgen å mån!

I lördags var jag ut på krogen.. Kicki, Karin å jag var hos karin före.. Kolla lite på Melodifestivalen samtidigt som vi drack lite gott å hade jättetrevligt.. Sen gick vi ut på Statt.. Där var det oxå skoj..
Igår sön blev det inge sova, gick upp kl.8 sen åkte mamma, syrran, Ronja å jag till västerås:) Jobbigt på en gång å gå upp tidigt när man kom i säng sent, men sen var det väldigt skönt å komma upp å göra nått nyttigt.. Dan efter brukar annars oftast bli i soffan framför tv:n...
Å nu är det ny vecka igen då.. Idag ska jag å ka å hämta syrrans minsta son Jack, som iåf inte är såå liten längre, han blir 7 i sommar.. Jack ska sova över hos mig..
Nu ska jag snart gå ut å gå en sväng..

Fredag..

Då var det helg igen då.. Det är nästan otäckt hur fort veckorna går..  Igår var jag å hälsade på mamma å pappa. Hjälpte mamma installera en färgskrivare.. Var ut å gick en sväng.. handla lite mat å så.. Idag var jag ner på "stan" en sväng.. Nu har jag sprängande huvudvärk. Ska gå ut å gå, få se om lite frisk luft kan hjälpa.. Föresten ska nog gå till apoteket å köpa alvedon...
Skulle egentligen fått besök av min goa systerdotter Ronja, 8 år idag.. Hon skulle sovit kvar. Vi skulle ha tittat på "Lets dance", men nu blev det så att det skulle vara disco på hennes skola, såå det förstår jag ju absolut att hon vill gå på det.. Så vi får se när det kan passa nästa gång..

Tisdag!

Ska snart åka å sola. Så skönt.. Sen måste jag försöka städa lite, å göra lite mer scrapbooking. I em ska jag jag fika med Sussie, det var vääldigt längesen.. Å ikväll ska jag tvätta. Så har väl den här dan oxå gått..
Igårkväll pratade jag med min väninna Anna.. Vi pratar nog i snitt 4-5 dar i veckan.. Om allt å inget. Vi är bra "lyssnärskor "till varandra.  Å så är vi singlar både hon å jag, fast Anna har ngt som jag gärna oxå vill ha.. Hon har en son, Kristoffer.. Mem men så är det.. Vi träffas inte så ofta, vi pratar istället..

Imorrn ska jag följa med min syster till Uppsala.. Hon ska dit med sin dotter, Ronja..

Bakdag..

Idag har jag varit ute å gått en sväng, försöker så gått jag kan å göra det varje dag.. Hmmm..
Nu bakar jag. Har gjort chokladkladdmuffins å i ugnen har jag en sockerkaka.. Bra å fylla på frysen lite.. Har varit lite tomt, ifall man skulle få "oväntat" besök..

Det var meningen att min goa systerson Jack skulle ha hälsat på mig å sovit över, men vi väntar till nästa mån.. Dom har lite släng av magsjukan så jag tyckte det va bäst å vänta..

Bl.a lite scrapbooking!

Då var det sönkväll då.. Snart en ny vecka.. Igen!!  Igår var jag å grattade lilla Ida som fyller 2 år på tors 5mars..  Idas lillebror Joel å Ida är såå grymt söta.. Ida hade dock lite feber å snuva så hon var inte så jättepigg mot kvällningen..

Igår å idag har jag gjort lite scrapbooking igen.. Det är såå grymt skoj, nu när jag kommit igång.. Jag har bl.a gjort fram- å baksida till min almenacka/dagbok.. Tycker jag var liite smart, om jag får säga det själv.. "2009" sitter löst så den kan jag byta ut nästa år å så är det bara å flytta över sidorna till en ny almenacka år efter år..

RSS 2.0