Vänner...

Något som legat å tryckt länge i mitt hjärta är när vänner som man umgåtts med å haft så skoj med bara försvinner.. Jätteledsamt.. Det är jobbigt när oftast för det mesta bara är jag som hör av mig å frågar om vi ska hitt på ngt å att det även känns som att man stör då, de ggr man ringer:( å jag vet,  det är fullt upp i dagens samhälle, men ändå hinns det med å umgås å hitta på saker med andra:) det gör faktiskt ont i hjärtat, men men så är det å jag tänker inte längre engagera mig för att vänskapen ska bestå, får man ingen respons tillbaka så orkar man inte längre... Synd, för saknar det som en gång varit:(

Snart 1:a advent, såå mysigt:)

Idag har jag varit å solat, gjort lite ärenden å varit ute å gått en sväng i det såå blöta, trista vädret, den har jag faktiskt bara varit inne, satt upp adventssjärnor å stakar å lyssnat på julmusik:)

I mån var mina kära vänner Åsa å Tina å deras kottar å hälsade på mig, trevligt:)

i lör var vi ut på 30+ på hottan, vi var hos mig först, jag fira lite att jag är tillbaka till stan igen, var ett tag sen jag var ut nu såå det var på tiden.. det var trevligt både innan å på hottan:)


Jag, Elené & Karin..

På lör hoppas jag det blir utgång igen, sen på sön ska jag, mamma, pappa å min syster å hennes stora familj på julbord, gott, hoppas jag:)

Nu ska jag ta å fixa mig ett stort glas med kaffe med lattemjölk, mums...

Söndagkväll...

Idag har jag å min mamma varit till Borlänge å shoppat på Kupolen.. Bidde en långskjorta, ett par skor, ett halsband å 2 kuddar till mig å så bidde det nga julklappar:) Det var en trevlig dag.. Tur man har sin kära mor att göra saker med ibland iaf..

Imorn ska jag till frissan å bleka utväxten, skönt... På tis ska jag till Storstan.. Huga...

Jag trivs iaf jättebra i nya lägenheten, liite strul med värmen i elementen bara.. Sååå, mycke kläder har jag på mig..

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe till:) Gott.. Fast blev lite sugen på glögg, så jag ska ta å köpa hem det imorn, tror jag... Tråkigt å dricka det själv bara:(

Söndag.. Fars dag:)

Idag är det Fars dag, pappa kommer att få julbord i Fars dag present:)

Nu har jag äntligen kommit iordning i min nya lägenhet.. Lite småsaker som ska fixas bara å så EN stor sak, men det kommer det vara värt.. Jag kommer att få toa kaklat å uppfräschad, var inte meningen först, men när vi fick se vid besiktningen hur ofräsch toan egentligen är så besluta dom att det ska göras:) vet inte riktigt när än, men snart..
Å så är det en vägg som är ljusblå som jag ska fråga sen om jag får måla om..

Jag trivs iaf jättebra:) Har sovit här den i tors, då kom min katt oxå hit:)
Nu är det bara nga andra viktiga saker i mitt liv som fattas... *En man att dela mitt liv med *Ett fast jobb..*Å gärna en sak till....

Lite bilder på min nya lya:)


RSS 2.0