Kallt ute.. Brrr...

Okej, vad har hänt sen sist.. I lör var jag å fikade med Karin på stan sen var jag å syrran å hälsade på mormor.. På sön åkte jag å hälsade på syrran å hennes familj, måste ju hälsa på de grymt goa, söta kattungarna som är både högt å lågt.. Åååå så har jag äntligen kommit igång med å gå ut å gå igen, såå skönt, i rask takt med bra musik i öronen...

Idag har mamma å jag röjt lite i mormors hus å just ja, jag var å hälsade på mormor en sväng igår.. Nu är det nog dags å gå å lägga mig.. Imorn måste jag tokstäda å baka, gå ut å gå såklart.. Jag fyller yngre på fre så då kommer familjen hit å på lör ska jag he en lite förfest typ mrd nga vänner..

Natti natti...

Ännu en fin höstdag å helg:)

Idag har jag varit å skrivit kontraktet på "nästa" lägenhet. Det känns såå skönt, mycke mycke bättre denna gång.. Får flytta in 1 dec:)

Igår ringde mamma å berättade att deras goa vovve Sippan, en strävhårig tax var tvungen å komma upp till himmlen.. Hon blev 11 år. Hon har haft en knöl under magen som blivit större å större, men hon har ändå varit såå otroligt pigg, har alltid skrikig å varit tokglad när jag kommit hem å hälsat på, så hon har inte haft ont av den, men tydligen så hade den växt enormt nu sista dagarna å mamma sa att det såg ut som att hon bad om att få slippa... Jag ska hem idag å det kommer att kännas såå otroligt konstigt å tomt.. Det har alltid funnits en tax ihos mamma å pappa sen jag föddes. När den ena hunden börjat blivit gammal så har dom skaffat en valp medas den äldre alltid funnits kvar, men inte denna gång:(

Kommer å sakna dig såå mycke Sippan...

En fin sommardag nu i år:)

Lördag..

Vilken kanonfin dag det är idag...

Tills klockan var ca. 13.05 hade jag sååå ont i magen.. En orohetskänsla.. Men nu har det iaf släppt en tung sten... Var å kolla den lägenheten som jag skulle flytta till från början, men som jag sagt upp kontraktet på, med hyresvärden.. Visste inte hut det skulle bli: om jag skulle få betala 3 månhyror å värme i 3 mån.. det mesta av värmen sipprar ut genom springorna:(. Nu blev det så att behöver bara betala in första hyran sen är kontraktet uppsagt:) sååå skönt...

Så nu kan jag slappna av denna helg iaf, sen börjar jag med alla andra måsten på mån igen.. Ikväll blir det party:) var nga helger sen nu så det är på tiden... Fast den ständiga frågan står kvar: vad ska jag ha på mig????
Skor vet jag:) Tycker dom är läckra...



Å när jag hade varit å inhandlat lite god cider till ikväll så var det en liten herre som sitter å tittar in i kylskåpet, om han titta lite mer åt höger ser det nästan ut som att suktar efter påsen med cider:)



Nu ska jag vila liiite innan det är dags å göra mig iordning...

Fin höstdag..

I sön var det meningen att flyttlasset skulle gått till "nya" lägenheten.. Nu bidde det ju inte så då, eftersom jag sa upp kontraktet på en gång.. Tyvärr får jag väl antagligen stå å betala 3 mån ändå, men bara känslan av att flytta in där å mycke mer känns inte bra..
Såå vi var å gratta min systerdotter Ronja istället som fyller 9 år nu på lörd.. dom blir såå stora mina syskonbarn.. jag hade bakat chokladkladdmuffins till henne, det var det hon önskade utav mig, moster:) hon fick självklart ett paket oxå..

Idag var jag å kolla på en annan lägenhet som känns mycke mycke bättre.. Såå jag hoppas allt kan vända nu till det bättre å att det sen även dyker upp ett jobb....
Min kompis Malin var oxå med som råd, efter det tog vi en fika, sen följde jag med mamma till Västerås å hälsade på mormor, jag har inte kunnat hälsat på henne på 2 veckor pga att jag varit förkyld:(
Imorn ska dom operera in en pacemaker på mormor.. hoppas det går bra å att dom till slut får ordning på hennes hjärtrytm...

Nuuuu måste jag sova, ska upp rätt så tidigt, ska till frissan imornfm...


hejsan..

Finns fortfarande inte så mycke glatt å skriva.. Motgångarna fortsätter tyvärr.. Lägenheten jag skulle flytta till kändes inte alls nå bra när jag fick nycklarna å själv skulle få gå igenom städning å så.. Så jag har sagt upp kontraktet:( vill inte vara den som får stå för allt sen när jag flyttar där ifrån, självklart får jag väl tyvärr betala hyran i 3 mån, men har jag inte ens bott där så.. Hela lägenheten känns ofräsch å ofärdig ut:( så nu är jag utan boende å utan jobb.. Å det är väldigt lätt å söka jobb när jag inte mår alls nå bra.. Förkyld i snart 2 veckor är jag oxå.. Ska försöka ta tag i allt snart.. Jag lovar, ska försöka orka.. Å så blir det extra jobbigt när vissa personer man känner inte riktigt förstår hur jag mår utan tror att jag bara går hemma om dagarna å har det jätteskönt å så är det inte.. dom som aldrig varit arbetslösa har ingen aning om hur det är!! jag vill såå gärna ha ett fast jobb med fast inkomst, jag vill hitta en lägenhet å jag vill inte vara ensam längre!!!!!
Å självklart vill jag vara glad, positiv å det har jag försökt vara hela 2009, men till slut så orkar jag inte när det aldrig, aldrig blir nån ändring.. Trodde det när jag fick min lägenhet såld..Hela 2009 har jag kunnat varit utan, såå mycke annat som oxå hänt..

EN stor glad nyhet är att igår morse fick Britta en liten tös, Astrid. Fick kort skickat, såå söt, vilka underverk det är.. Ett stort GRATTIS till moster Amanda som är in ibland å läser min blogg å självklart till Britta å Patrik..

Lägger även in nga bilder på 2 kattungar som min systers katt har fått.. Såå söta..



Det var lättast å få den vita missen på bild..



kattmamman, Gosan å en av hennes söta ungar..


RSS 2.0