Min bil :))

Min bil å jag :))
Förbaskade rethosta :(

Har varit hemma igår å idag.. Har sån hosta, får inte sova mycke på nätterna :( har haft det nu i mer än 2 veckor, tror det har dragit ut på det mycke för att jag har varit på jobbet å där är det både grymt dammig å torr luft, men när man inte har feber så känns det inte bra å vara hemma, men i tis å ons hosta jag hostat konstant hela tiden på jobbet, det tar väldigt på energin å så känns det som jag hostat sönder halsen nästan.. Såå nu hoppas jag det ger sig under helgen :)

Inte så mycke skoj som hänt på sistonde egentligen.. Det positiva är att jag fick förlängt till nästa fre, men det känns som sagt inte bra å vara hemma, ifall det inte bli mer, men vad ska man göra.. Jag får iallafall vara glad att JAG fick förlängt lite till, 10 pers fick sluta..
Jag har köpt min bil nyare bil, det könns bra, men har det skett utan problem då, nää såklart inte, det gäller ju mig.. Jag vet, inte så mycke positivt just nu, men det är svärt när det mestadels är motgångar mes allt, inget kan bara flyta på, ju.. Har varit väldigt strul, det är tur jag har en pappa som är bilmekaniker, men det som var meningen med att jag skulle köpa en nyare bil var just det, att pappa INTE skulle behöva göra nått med bilen.. Om det ej gick ner i pris skulle jag få den nyservad, kamrem bytt å en rostfläck fixad..  Pappa kände på sig att det inte riktigt stämde med det dom gjort på servicen, så han kollade upp det, å dom har INTE gjort allt som skulle göras :( så nu ska bilhandlaren beställa grejerna å fixa till det, men hade jag inte haft pappa hade jag ju blivit rejält lurad!!!!! å så måste jag sitta å åka till västerås igen, jag har liksom annat å göra..

Å en massa andra småsaker som varit jobbigt, meeen det ska väl snart vända igen, till det bättre, synd bara att allt måste komma samtidigt..

Mamma, syrran å syrrans ena dotter å jag ska iaf beställa en resa till Rom :) vi ska åka i Sept när mamma fyller 60 år.. Det ser jag iaf framemot..

Snart helg igen :)

Idag slutade jag kl.11 så jag kunde åka och hälsa på mormor :) önskar tiden fanns å kunna hälsa på kära mormor oftare.. Först så träffade jag mamma å hon å jag åt lunsch tillsammans innan vi åkte till mormor..

Sen hade jag sett framemot å sola ikväll, men var å är såå sjukt trött så det bidde inget med det.. Höll på å somna, nästan när jag körde hem :(

Nu är det iaf fredag imorn, såå skönt... På lör ska jag städa min "gamla" bil och på sön ska jag å mamma åka å shoppa med min systerdotter Ronja, sen på kvällen ska jag å mamma gå på bio :)

Vår, nästan sommar ute :)

Ja, det blir inte ofta jag har tid å skriva...

Förra helgen var mamma, pappa, syrran å jag till Stockholm.. :) Vi hade en heldag där.. Vi hade fått utav mamma i julklapp biljett till Björn Skifs show på Cirkus.. Vi hade en kanontrevlig dag i Stockholm :)
När jag kom hem bidde det utgång på det gamla vanliga stället.. Vill ut å parta nånannanstans NU!! I en annan stad :) se lite nytt fräschtfolk...

Imorn ska jag till Västerås å skriva på papper på en nyare bil som jag ska köpa.. Jag hoppas jag gör rätt nu.. Lägger in bilder sen..
Nu måste jag sluta skriva för min Laptopp håller på att ladda ur :(

Natti Natti så länge...

RSS 2.0