Jaha, då var den här helgen oxå över :(

Den här helgen har 2 av mina syskonbarn sovit hos mig från lör till idag.. Det var jättemysigt, synd det går så fort bara... Vi såg bl.a på melodifestivalen igår... Dom är världens bästa å så deras syskon oxå såklart :)



Jag har köpt nya gardiner till vardagsrummet, så nu sitter ett par uppfållade å klara i det ena fönstret såå nu måste jag försöka ta tag i det andra paret oxå.. Olika gardiner sitter uppe nu!!

I fre. så ringde min syster på min mobil, men jag var hemma så jag sa att hon kunde ringa hem på vanliga telefon ist.. Å hon ringde å ringde å det gick fram signaler, men i luren min var det helt tyst.. En trådlös tel.. Den har varit lite dålig på sistonde, trodde att det var nått med batterierna, laddningen... Jag fick en ny trådlös förut, men tyckte inte den heller var så bra, men iaf så skulle jag byta å sätta i den ist, JAHA, vad händer då när jag ska fixa ihop sladdarna, joo får se att sladden är helt av... Min käre katt har tuggat sönder den!!!?? Så skoj, han har även tuggat sönder en mobilladdare för mig förut å har även varit på nya laddaren, men den funkar än så länge.. Vad ska jag göra med honom.. Konstigt att han inte får ström i sig... Men tur att det inte hänt nått, meeen jag har absolut inte råd å köpa nya telefoner hela tiden..



Nu ska jag ta tag i dom andra gardinerna :)

RSS 2.0