Vintertid..

Jaha, nu är det vintertid då, inte sjutton känner jag mig nå piggare fast jag fick sova en timme längre:(

Hmmm, ja, vet inte vad jag ska skriva egentligen.. Inte mycke uppåt nuförtiden:( Just nu är jag väldigt less på allt..

Trodde att när "blev av" med min lägenhet så skulle mitt liv äntligen vändas till det bättre.. Ja, inte har det gjort det än iaf:(

Längtar tills jag får ordning i min nästa lägenhet..

Stormig höstkväll..

Vilket blåsväder det är ute, men samtidigt lite småmysigt oxå. Nu skulle jag haft lite mysigt sällskap oxå med tända ljus, krypa upp i soffan till ngn bra film..

Jag håller nu på å packar för fullt i min lägenhet, stora flyttlasset går nu på lör.. Så nu ser det ut som ett bombnedslag i lägenheten, usch:( längtar såå till 1nov när jag får flytta in i min "nya" lägenhet.. Ska bli såå skoj å få inreda å piffa å dona, bl.a med min presenter- blommor jag fick.. Längtar så...

I lör var det ju fest å då hade jag en klänning som jag köpte i slutet på sommar´n, har ej använt den innan, så det var första gången jag hade den nu i lör.. Det var ett kanonköp, jag gilla den jättemycke å färgen bara älska jag, tror jag passa i den färgen.. Hade tänkt speica till det lite å ha mina pumps, som jag har visat i ett tidigare inlägg, men det var sånt förbaskat regnväder så det bidde ett par stövlar istället..


Jag å Karin..Calle, Malin å jag...Eléné, Emma å Karin..Emma å Marie..

Å så var det nga fler som inte vill att jag lägger in bilder på dom:(

Nu ska jag gå in å fika hos pappa, mamma är borta på annat ikväll..

Softarsöndag...

I fredags kom mamma & pappa, min syster hennes sambo Jim hans dotter Malin mina syskonbarn Malin, Ronja å Jack å grattade  mig.. Jag fick bl.a presentkort på Interflora, en blomma, en spahalvdag på Sätra Brunn, ett par ljuslyktor, 2 skålar i form av en tiger å en plastvas, som inte min katt kan ha sönder, hahaha.. Det var jättetrevligt:)Igår hade jag en födelse-utflyttnings-förfest med nga vänner, jättetrevligt:)Vita krukan med blomman å den vita stenen som det står vänner på fick jag av Malin, Krukan å orkidén fick jag av Åsa å Tina,ros-vita ljus"behållaren" fick jag av Karin, Kicki, Emma å Eléné, den andra ljuslyktan med blomma i fick jag av Marie.. Jättefina presenter..

Idag har tagit reda efter festen igår sen har jag bara tagit det lungt:) fast usch, det är sista natten i min nuvarande lägenhet:( känns så där, men det känns som att det blir bra med nästa oxå:)

Min födelsedag:)

Idag är det min födelsedag, jag blir ju bara yngre å yngre, känns det som.. Hahaha... Igår var ingen vidare dag, men det ska jag inte tänka på idag å i helgen... Jag ska ha en bra helg.. Å det började bra med ett mail i morse där jag fick frågan om jag ville å kunde flytta in 1 nov i "nya" istället föt 1 dec, å det vill jag så det var en bra födelsepresent:)
Då hinner jag få ordning till i advent.. jag är egentligen en sommarmänniska, fast hösten kan vara fin oxå om det fortsätter vara så här fint om dagarna, men vintern gillar jag inte.. Fast dec mån är mysig när man får ta fram adventsjärnor å julpyssel å så såklart själva julen gillar jag..
Ikväll kommer familjen å fikar å imorn ska jag ha en liten födelsefest med nga vänner, sen blir det utgång:)

Nu ska jag ta å gå ut å gå i det fina vädret sen blir det till å städa å feja...

RSS 2.0