Lörkväll...

Då har jag nyss kollat på melodifestivalen då... Bra bidrag som gick vidare denna gång iaf :)
Igår var jag å Eléné ut en sväng på stan efter jobbet.. Jag stressa oxå iväg å hämta ett paket som jag hade fått från Ellos, en stoor rund ryamatta.. Bubbandes å bärandes upp i lägenheten å skynda städa å skulle öppna mattan så jag skulle hinna få upp den innan Eléné å jag skulle träffas igen, vi skulle gå å köpa pizza, sen hem till mig å äta å dricka vin å kolla på Lets dance, ja å vad får jag se då!!!!???? Joooo, mattan är inte min, snacka om besvikelse, den här mattan å ett paket med gardiner å så var från Jotex å skulle till en kund i Filipstad.. Jag har aldrig fått fel paket förut, så därför kolla jag aldrig på posten, men sk. när det var ett stort tungt paket.. Så nu får jag väbta ännu längre :( vet inte vart min matta tagit vägen, antagligen i Filipstad..

Ja ja, Èléné å hade iaf en trevlig, lugn fredagskväll...

Idag har jag bara haft en så skön lugn dag, gjort det som fallit mig in, baka kärleksmums på fm, sen gick jag ut en sväng på stan, marken här i helgen.. Sen hemma en sväng, sen gick jag å handla lite på coop, sen baka jag mazariner.. Ska lägga ut en bild sen någ gång.. Å nu ikväll har jag bara varit hemma.. Hade tänkt för nån vecka sen att jag skulle varit ut ikväll, men tröttnat på det ända stället som går att gå ut på i denna stad :( jag kände att jag behövde denna dag hemma med min misse å så.. Han har varit väldigt orolig å eftersen vi fick lov å bo på ett annat ställe i 2 veckor å han fick vara själv rätt så mycke,  men nu har han äntligen blivit sig själv igen :) skönt..

Imorn ska jag å syrran med familj hem till mamma å pappa en sväng, sen ska jag äntligen få hjälp med att få hem en tvättmaskin.. Har inte haft en tvättmaskin sen jag flytta hit till min nya lägenhet  1 nov å ingen tvättstuga finns det heller såå jag har fått bubbat å burit på tvätt å åkt till mamma å pappa å tvättat å det är 2 mil till dom.. så jag har fått planerat å tänkt vad jag skulle ha på mig, tur har jag Lindex väg i väg typ, så det har fått blivit tvunget med nga inköp där..

Så vilken känsla å kunna få tvätta när jag vill :)

Ps.... Jag kan stava, men hinner aldrig riktigt läsa igenom innan jag publicerar mina inlägg.. Så jag  har sett i efterhand att det blir lite skrivfel ibland, bara för att det ska gå fort.. Ds...

Mån, ny vecka...

Shit va det va kallt i morse, 25 grader!!! Nu tycker jag att det räcker.. Nu vill jag ha vååår, ju...
Skulle såå gärna vilja åka utomlans till värmen, nu när jag äntligen har råd, vill inte, kan inte eller har ingen råd att åka med mig, känns trist faktiskt :( Vert inte om jag törs säga det, meen jag har inte varit utomlands på 18 år, så jag tycker att det borde vara dags nu!!

Jag har beställt kläder från Nelly.. Leggingens ska jag ha kvar.. Topparna kunde jag inte bestämma om jag skulle ha vit eller svart, sen bestämde jag mif för att ha vita kvar, men nu vet jag inte, om jag ska skicka tillbaka bägge eller hur jag ska göra..Och även skickat efter skor från Skopunkten..


Lör... Å snön bara yr utanför fönstren!!

Ja, nu har jag iaf fått kommit hem igen :) så skönt med en ny fräsch toalett, kakel, klinkers å golvvärme..:)
jag fick även hem en ny soffa igår, känns oxå fräscht, bidde en bäddsoffa, så nu har jag plats om nån behöver sova över ;) hade helst velat haft en Divansoffa, men det skulle jag nog aldrig göra mig råd med..

Jag var å tatuerade in mitt namn i tis.. Såå nu är jag liite stel i nacken, spänner mig extremt omedvetet för nu när läkningsprocessen pågår får jag inte ha nå toppar som har sömmen där som skaver, har gjort den i nacken, typ, lägger in en bild sen.. Ååå jag alla toppar har ju sin halsringning där tyvärr :( men men det ska nog bli bra till slut..

Ikväll blir det utgång på hottan :)

En bild på min nya soffa å så min misse i fönstret..
Fredag..

Å nu är det helg igen.. Tyvärr kommer nog den närmaste veckan å lite till gå sakta.. Jag kan inte bo i min lägenhet nu för dom håller på å renoverar min toalett, men det blir förhoppningsvis värt det sen när det är klart:) Fick veta igår att jag kommer att få golvvärme, sååå skönt.. då vet jag vem som kommer att ligga på det golvet för jämnan :)

I eftermiddag ska jag, mamma, syster yster å ena systerdotter på Spa i Sätrabrunn :) Jag fick det i födelsepresent, såå nu ska vi äntligen iväg.. Känner att jag verkligen behöver massage, vilket jag ska få :)
Säger det en en gång.. Tur jag har min goa familj, så det händer lite saker...

Har nog till 99.99% bestämt vilken stil jag ska ha på min tatuering :) jag hoppas såå att det iaf blir bra..

 Nu har jag försökt i minst en halvtimme å lägga in en bild på mitt namn som ska bli tatuering.. Ååååå DET GÅR INTE!!!!!! Trött blir jag..

Måndag...

Nu var det väldigt, väldigt längesen jag skrev nått.. Började jobba 1 dec, så det går för runt nu om dagarna, fast det var grymt skönt å få första riktiga lönen på länge.. Har haft en bra jul med de närmaste:)

Idag har jag iaf bokat tid för tatuering, ska ha mitt mamn i nacken, ngt jag velat gjort länge, men inte riktigt haft råd med, men nu är det snart dax, jag hoppas det blir bra... :)

Ska försöka skriva lite oftare...

RSS 2.0