Fredag å såå trött...

Igår på dan var jag å Eléné å åt pizza, såå gott, mums.. :) sen på kvällen var jag till Fagersta å såg nga jag inte träffat på länge å som jag saknat.. Gick å la mig halv4 i morse, såå jag känner mig liite sliten.. jag känner mig fortfarande ung, men min kropp känner sig tydligen inte det.. Hahaha...
Å igår hämtade pappa å mamma hem en såå sööt taxvalp, som ska heta Cissi å som blir 9 veckor på sön.. Såå jag var ju bara tvungen å åka å hälsa på underverket idag :) såå otroligt söt å såå liten... Svårt å åka hem..

Ikväll blir det tyvärr en lugn kväll i soffan.. Imorn är vi ett gäng tjejer som ska ut i Västerås, blir förfest hos mig innan :)) Så imorn blir det till å städa å feja för fullt...

Nästa helg ska vi gratta syrran på lör å på sön åker jag på kryssning :))

Sool ute :)

Idag har jag tagit en dag ledig :) Måste åka till bilhandlaren med min bil i em, en massa saker som dom missat å göra å som ingick i kontraktet, få so om jag kan få igenom det jag vill ha som kompensation för att jag får sitta å åka fram å tillbaka 4 mil idag å så samma vända imorn när jag ska hämta bilen igen..

I helgen har jag äntligen fått lite ordning på min plats utanför med nya trädgårdsmöbler å så, nu lääängtar jag bara till jag kan köpa pelargoner å andra sommarblommor å plantera utanför..Å så har jag hunnit umgås med mina föräldrar å träffat syrran å hennes ena son, som gör lumpen uppe i Boden å som jag inte träffar så ofta, hälsat på mormor, vi var dit med lite mer möbler, hon fyller år på ons, så vi ska gratta henne på sön :) Å så var jag tvungen å åka till Västerås i lör oxå, haft strul med mina mobiler, så jag var tvungen å dit med den ena så jag kunde byta å det hade varit försent idag..

Innan jag åker till Västerås idag ska Malin å jag fika här hemma på stan :)

RSS 2.0