Grå trist dag :(

Idag är det ingen vidare dag.. Tråkigt väder å så var det tänkt att jag skulle åkt hem en sväng till mina föräldrar i em/kväll..  Mamma å jag skulle bl.a fixa lite med kort å så på datorn.. Istället så hade jag fått mess ifrån mamma när jag fick lunch å tyvärr så hade mormor åkt ambulans in igen till lassaretet, hon har troligtvis lungiflamation :(. Å vi som fick ett glädjande besked i mån att mormor troligtvis skulle få komma till det ålderdomshem som hon känner sig hemma med, först var det meningen att hon skulle fått komma till ett annat.. varför kan det aldrig bli bra med allt, uppgång å nergång hela tiden :(

Lägger in en bild på bl.a mormor som togs nu i sommar..


Nu sitter jag vid min nya laptop å skriver :)

Okej, vad har hänt sen sist då.. Jag har bl.a börjat med jobbpraktik denna vecka på Willys.. För att få in en fot å för att ha ngt å göra.. 2 veckor till ska jag vara där..

Jag sitter som sagt med min laptop nu.. Har bara haft en väldigt, väldigt gammal dator förut.. Kanonskönt å ha trådlöst :)

Ronja å Jack var en sväng hos mig i fre :) Igår var jag hem en sväng å hälsade på mamma å pappa å lämnade lite kartonger med gardiner å dukar å så som får vara nerpackat så länge.. Tar bara med mig det viktigaste å nödvändigaste till nya lyan.. Packar lite pö om pö.. Idag var syrran å tre av hennes barn å hälsade på mormor :) Usch, dåligt samvete, har inte hunnit hälsat på henne så mycke på sistonde, men jag försöker..

Lägger in lite smått å gott med bilder från den här sommarn som nu känns som att den är över :( fast det är fint väder idag..

En dag i Stockholm, Gamla stan. Malin å jag..
Mamma, syrran å jag på mat å bio en sommarkväll :)
Min såå goda mat..

Aug...

Hmmm, nu måste jag försöka bli bättre på att skriva...
Nu är det iaf klart med lägenheter.. Jag ska få sälja min (känns jättejobbigt samtidigt som det för nått bra med sig, hoppas jag) Det blev det paret som jag prata om i förra inlägget..
Å jag har fått tag på en lägenhet, jag bidde kvar i Sala, svårt å få tag på lägenheter nu om man inte kan tänka sig å bo på vilket område som helst, å det vill inte jag.. Så nu ska jag bo ännu mer central, en gammal lägenhet , 1:a å en halva med ett sovloft.. Får jag bara dit mina egna saker tror jag, det känns som det att jag kan få den rätt så mysig :)
Såå samtidigt som jag inte vill flytta, för jag trivs så bra, såå vill jag flytta NU! Får börja flytta in 12 Sept, min lägenhet ska dom få 15 Okt.. Så då har jag en mån på mig att flytta.. Tänkte att jag skulle få ordning å klart i nya lyan innan jag fyller, för då blir det liite fest, sen får det bli en annan typ inflyttningsfest senare när allt är klart :)

Var till Ikea förra tis med Åsa å handlade en byrå aå lite smått å gott.. På tors var mamma, syrran å jag på mat å bio i Västerås, var jättetrevligt.. På fredagen var vi till syrran på mat på kvällen, min morbror som bor i Kungsbacka var hem å hälsa på:) På lör var mamma, syrran å jag ut å cykla runt Svartådalen typ som det kallas, vi var ute i ca. 4 tim, 2 å en halv mil blev det.. Vi hade fika å mat med oss efter vägen.. På kvällen var jag över till Karin..
Igår var jag till Västerås å fikade med Isabelle.. Idag blir det fika här på stan med Karin..

Ska lägga in lite bilder sen ... Lite roligare å läsa när det är bilder..


RSS 2.0