Jaha, då var det helg igen då :) å fredagen 13:e!!!

Då var det fredag igen.. Tänk va fort veckorna går.. Igår var en vääääldigt vääääldigt jobbig dag.. Vi fick då veta att VD:n ville prata men var å en av oss som nu varit på Adlibris i över ett år.. Rättare sagt, 17 månader är jag inne på å vi har bara fått en mån i taget :( så inom 2 veckor så kommer jag få ett ja eller nej angående fast anställning.. Shit va nervös jag var.. Kan säga att min mage har pajat totalt angående oron å ovissheten :( jaja, vi får se vad som händer..

Nu till ngt mer mysigare.. Ikväll har jag min goa underbara systerdotter Ronja på besök å vi har fredagsmyyys :)med glass å saft å kaffe :)

Nu ska jag mysa å vara trevlig mot Ronja...

Liiite bilder från mormors 90-årsfirande..

Bidde inte så mycket taget för mig, men nga nga..

Fiina kära mormor


Mormor å mamma å mina två morbröder :)Pappa å Kenneth :)Min kusin Susanne å hennes barn Lisa, Moa å Lilla Ellen :)Mina underbara kottar till syskonbarn :)


Söndag igen!!

God morgon.. Fast jag har varit redan varit uppe 2 timmar.. Har diskat disk som stått ett par dar, skönt.. Tvättar för fullt, bytt sängkläder sååå nu ska jag sätta mig ner å ta ett stort glas med kaffe, gott :) Är rätt trött, såå egentligen skulle jag behövt sova längre, men om jag väl vaknar tididgt har jag svårt å somna om för att det är så mycket som ligger på som "måste" göras.. Fast egentligen dom där måsten borde jag hoppa över ibland, men svårt.. Såå tyvärr är det ett konstant stress..

Iaf så bidde käraste mormor födelsefirande jättetrevligt.:) Hon orkade vara med hela tiden, så skönt, men kan tänka mig att hon var rätt trött sen.. Det är så synd, för hon är relativt pigg, men fick en stroke för 2 år sen, såå pratet försvann, hon kan säga vissa ord, men det är väldigt svårt för mormor å få fram det.. Saknar att jag inte längre kan slå mormor en pling på telefon å prata med henne :( men alltid trevligt å hälsa på :) önskar jag kunde göra det oftare bara..

Sen idag blir det till å veckohandla å så kommer jag nog åka hem en sväng till landet.. Min morbror, Tommy, som bor i Kungsbacka, alldeles för långt iväg, har oxå varit hemma denna helg (för mormors skull såklart) å han åker hem imorn så ska säga hej då till Tommy..

Nu ska ta mitt kaffe..

Fredag :)

Igår fyllde världens bästa mormor 90 år.. :) Vi ska en liten fest för henne imorn :) Sen hoppas jag det händer ngt trevligt senare på kvällen.. ;) 

Känner att jag behöver det.. Vet inte vad som händer med mig för tillfället.. Det är upp å ner å jag kan inte kontrollera mina förbaskade tårar.. Kan skratta å ha skoj ena stunden för att sen bryta ihop totalt av egentligen bara nån småsak.. Det är skitjobbigt:( Hände både igår å idag, idag var tvungen å åka hem oxå. Å det känns ju inte alls bra :( men prata med min chef iaf.. Å han tyckte jag skulle åka hem å sen göra nå skoj, shoppa eller nått, å försöka å inte tänka på detta.. Såå ett par nya  snygga sommarskor har jag iallafall skickat efter, hoppas dom passar :) 
 

Nu fick jag ju även se ett till par snygga skor.. Som skulle vara snygga, tror jag, till en klänning som jag redan har :) Denna klänning å dessa skor..


                   

Nu ska jag bara softa å vila, upp tiiidigt imorn å även hoppas att allt bara blir bra till slut.. :) Å det kommer det bli oxå.. :)


RSS 2.0