Fredag..

Idag har varit en jobbig dag.. Min morbrors fru har hastigt gått bort i cancer så idag har jag varit på hennes begravning.. Det är såå ofattbart.. Kan inte förstå att hon inte finns bland oss längre..

Nu är det bara å ta nya tag.. Har blivit bjuden på bio utav en väninna ikväll, så vi ska åka och se Australia eller hur den nu heter, med Nicole Kidman.. så det ska bli trevligt fast jag är lite trött, men det kan nog vara bra å komma iväg lite..

Nu ska jag vila lite innan jag  ska iväg..

Just ja, min  väninna fick en l"liten"kille igår.. Hon hade gått 2 v å nga dar över tiden.. 4640g & 55 cm lång.. Så såå liten var han inte.. Längtar till jag får träffa dom..


Onsdag..

Idag började jag jobba kl.8 istället för 12 å det är ju bra å få mer timmar.. Fast det har varit en rent ut sagt skitdag..  Känner mig väldigt nere för tillfället.. 

Jag är rätt såå trött på att alltid, oftast komma i andra hand..  kan inte skriva så mycket mer, fast det egentligen skulle vara skönt å få ur sig..

Nu ska jag tvätta.. Skriver mer en annan dag när det kanske känns lite bättre..

Glömde..


Namnet på min blogg!

God morgon.. Jag har alltid varit rätt så morgonpigg, men nu för tiden är det väldigt svårt å komma upp. Visst kl.9 är väl inte å sova såå länge, men för mig är det det..

Låg å fundera på mitt bloggnamn igår när jag skulle sova.. Visst, jag vet, det är inte så glamoröst, hade hellre velat hittat på ngt annat,  jag älskar glitter å glamour, men de "namn" jag testa var upptagna så sen var mina ideér helt slut! så då bidde det cosmosgubben. Å nu kan jag inte byta då måste jag öppna en helt ny blogg å det känner jag inte för.

Det var min väninna som tipsa mig om å blogga, hon hade gjort en blogg, vilket jag kan rekomendera.. glantan.blogg.se
Hon går i väntans tider. Bäbisen skulle ha kommit 13 jan så nu har hon gått över 2 veckor, om det inte bidde ngt igår.. jag är såå nyfiken på om det blir en hon eller han.. Längtar efter å få åka dit å hälsa på..

Nu ska jag gå ut å gå...

Scrapbooking!

Detta är lite av vad jag gjort..

Sola!

Äääntligen har jag fått solat solarium igen.. Har varit sjuk fram å tillbaka i över en mån så jag har inte kunnat solat, men nu så känner man sig lite fräschare igen..

Sen ska jag handla, städa å försöka ta mig ut i det grymt plaskiga vädret.. Å så ska jag söka jobb. är tyvärr arbetslös för tillfället. Hoppar in ibland extra på lindex. jobba hela förra veckan å så blir det i slutet av denna vecka..

såå det kan bli lite långa dagar ibland..

Cosmos

Detta är min misse som är jättemysig å fin, men han kan vara väldigt busig då å då. Cosmos stora nöje är bl.a att försöka få upp alla skåpdörrar i köket.. Å vissa lyckas han men!


Söndag..

Idag ska jag åka å gratta min systerson som fyller 19 år! Tänk va tiden går fort... Det känns som det var igår han var en litenliten baby...

Änglar finns dom?

Ja det gör dom.. Jag hade iallafall en liten ängel med mig i bilen ikväll. Skulle åka å hälsa på mina föräldrar, fast det var dåligt väglag.. Fick sladd på bilen, hit å dit.. Hade jag fått möte hade jag inte suttit här å skrivit..  Så jag är grymt tacksam att min ängel var med mig ikväll..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0