Midsommar :)

Sååå skönt å veta att jag är ledig 2 dar till :)
Igår på midsommarafton var jag till Rättvik å firade med min käraste syster å delar av hennes familj.. var jättetrevligt, men lugnt...

Såå nu är jag såååå festasugen, var alldeles för längesen nu, fast samtidigt är det skönt å må bra idag, vilket jag tror många inte gör...

I veckan fick jag min efterlängtade klänning å den var lika underbar som jag hade hoppats, det är verkligen en Marléneklänning.. Lite glitter å glamour.. Nu ska det bara bli ngt tillfälle å använda den oxå..I em ska jag hemmåt landet å vara hundvakt åt goa Cissi..Imorn måste jag ligga å pressa å sola så jag får mer färg :)

Leeedig :))

Idag är jag ledig å 1 vecka framåt.. Sååå skönt.. Önskar bara det kunnat varit bättre väder. I fm var jag på min systers minsta barns skolavslutning.. Min systers ALLA barn är världens bästa goa, älskar dom.. Imorn ska jag å en av de äldsta barnen, Malin gå på bio i Västerås.. "Sex and the city 2" ska bli trevligt:) vi var å såg ettan oxå tillsammans :)

Ronja å Jacks skolavslutning.. Ronja slutar 3:an å Jack 1:an..När jag var ledig förra veckan fixa jag till det lite mer utanför med blommor å lite antika saker jag fått från mormor, nu när vi rensat hennes hus.. Känns såå skönt å kunna sitta ute när det är lite färgglatt å mysigt å Cosmos kan få vara ute en sväng.. Satt upp kompostgaller så han inte kan ta sig ut på taket..
Igår när jag satt ute kom grannen å skulle gå ut med sina 2 hundar.. Trodde Cosmos skulle bli jätteskraj, han har inte träffat nå andra djur å han är 4 år nu.. Först blev han lite skraj å satt i hallen å kolla ut, men sen medans jag å grannen stod å prata å jag hälsade på hundarna kom Cosmos, nyfiken är han ju samtidigt.. Så det sluta med att Cosmos å ena vovven nosa på varandras nosar samtidigt, gick jättebra, synd jag inte hade kameran framme.. 

Ikväll ska jag på sexparty, haha, får se hur det blir då.!? Det är många år sen nu.. Var flitigt med sånna patyn för nga år sen...  Nu ska jag softa med en kopp kaffe, gott :))

Sommar :)

Såå härligt väder det varit denna vecka å jag har varit ledig, tänk att jag kunde pricka in såå rätt, är ledig en dag till sen jobbar jag på fre å så ledig lör å sön igen :)
I helgen var jag bl.a på Barbados på Fre i sandviken.. Var uppe 23 timmar den dan, sov 4 tim sen upp kl.8 å hem å städa ur mormors hus med familjen å morbrödrar å kusin :)) Var mycke tårar som kom både av glädje å sorg.. Morfar hade skrivit såna fina kärleksbrev till mormor när han låg i lumpen, det var väldigt rörande.. Tänk om jag kunde få såna kärleksbrev i dagens läge, men icke sa nicke :( På sön var vi å hälsade på mormor på Mors dag :)

I mån åt jag lunch med mamma, sen blev det en tripp till Västerås, på tis fixa å dona jag hemma hos mig, bl.a utanför med blommor å stängsel.. Å så har jag äntligen putsat fönstren..Cosmos gömmer sig bakom stolen...

Idag har jag varit å tagit reda på mina kartonger som jag hade kvar hos mormor sen jag flytade i vintras.. Å imorn ska jag vara hundvakt åt goa Cissi..


RSS 2.0