Älskade mormor <3

Min älskade mormor som funnits i hela mitt liv :) har nu somnat in :( Ena stunden så förstår jag att jag kommer aldrig mer få krama om min kära mormor, kommer aldrig mer få hålla hennes hand å tårarna forsar nerför mina kinder :( för att i nästa stund inte förstå, å tror å hoppas att mormor fortfarande finns, men så är det inte..
Eftersom mormor inte mått nå bra senaste tiden, inte kunnat äta nånting så har hon det bättre nu, när hon fått ro å fått komma till himlen, men jag har ändå svårt å säga de orden för jag vill ju att hon fortfarande ska finnas kvar hos oss.. Å det gör hon ju på sätt å vis, men jag vill få kunna krama om min kära mormor, hålla hennes hand..

Det känns som det var igår jag satt i mormors kök å som hon bjöd på sina goda våfflor, som var mormors å min specialitet, det var bara hon å jag :) men det är nu lite mer än 2.5 år, eftersom hon fick en stroke kort efter sista våffelträffen.. Hon kom till ålderdomshemmet efter det, men hon bodde hemma ända tills stroken å klarade sig helt själv, men stroken gjorde så att talet i stort sett försvann :( men hon fick ändå en glädje tillbaka, skrattade åt oss när vi var å hälsade på å gissade helt fel, när hon skulle försöka prata...

Å 2 mån tillbaka så bidde det helt plötsligt sämre med mormor å tyvärr så kände nog mormor att hon ville inte ha det så här längre :(

Så vila i frid min älskade mormor.. Du kommer alltid finnas i mina tankar å alla minnen vi haft tillsammans å det allra sista minnet jag har av dig kära mormor var i mån när jag trodde du somna in för alltid när jag satt å höll din hand å mina tårar började rinna nerför mina kinder, men så titta du upp å titta mig rakt i ögonen å tryckte min hand tillbaka... Det var som att du talade om att det är bäst så här å att du vet hur mycket jag älskar dig..

Älskade mormor som iaf fick uppleva sitt 90-årskalas i Maj i år :)


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag tänker på dig och dina nära.

De är aldrig lätt att mista någon man älskar, förstår precis hur du mår.

Ta hand om dig och tänk tillbaka på alla fina minnen du och din mormor har haft tillsammans <3

varma kramar <3

2011-10-16 @ 16:23:10
URL: http://lovisadj.blogg.se/
Postat av: Amanda

<3

2011-10-22 @ 17:55:38
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0